Biztosítók versenyeztetése, a biztosítási konstrukció kialakítása és kezelése

A Dignitas Biztosítási Alkusz Kft. az ügyfél igényeinek megfelelően a legteljesebb piackutatást végzi az elérhető legjobb biztosítási díj mellett megvalósuló legszélesebb körű biztosítási védelem elérése érdekében.

Ez igazi csapatmunka, hisz szükséges az alkusz és az ügyfél megfelelő munkatársainak szoros együttműködése. Kétségtelen, hogy ez a fázis, akárcsak a kockázatfelmérés, az ügyfél munkatársainak aktív cselekvését (információ és adatszolgáltatását) igényli, de tény, hogy a kezdeti befektetés a későbbiekben messzemenően megtérül alacsonyabb fizetendő díj, illetve megtérülő károk formájában.

A beérkezett ajánlatokat összehasonlítjuk és szakvéleménnyel látjuk el. Ezáltal előkészítjük Ügyfelünk szakmailag megalapozott döntését az optimális biztosítási konstrukció kiválasztását illetően.

Speciális biztosítási igények esetén hozzáférést tudunk biztosítani a globális biztosítási piachoz is.

A megfelelő biztosító(k) kiválasztása után a biztosítási szerződés(eke)t előkészítjük megkötésre, továbbá ellátjuk a biztosítási szerződésekkel kapcsolatos összes adminisztratív munkát.

A napi működés során ellenőrizzük a biztosító(k) által kiállított valamennyi díjszámlát és kötvényt, és hiba esetén azonnal felvesszük a kapcsolatot az illetékes biztosítóval. De ugyanígy figyelemmel kísérjük a megkötött fedezetek díjjal rendezettségét és elmaradás esetén a jogszabályi határidőn belül figyelmeztetjük erre Ügyfelünket (díj-monitoring). Továbbá amennyiben változik Ügyfelünk tevékenysége, adata, úgy erről haladéktalanul értesítjük az illetékes biztosítót.

Dignitas Biztosítási Alkusz Kft.

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dignitas Biztosítási Alkusz Kft.