Küldetésünk

A legfontosabb gondolat számunkra, hogy a biztosítottak mellett állva és érdekeik elsődleges képviselte révén biztosítás-szakmai ismereteink által segítsük Ügyfeleinket abban, hogy egy kiegyensúlyozottabb kapcsolat, partneri viszony alakuljon ki a szerződő/biztosított és a biztosítók között.

Elkötelezettek vagyunk az irányban, hogy évtizedes biztosítás-szakmai tapasztalattal és felkészült szakmai csapattal képesek vagyunk kiegyenlíteni a biztosítottak, mint megbízóink biztosítókkal szembeni versenyhátrányát.

Hiszünk abban, hogy kellően informált és kockázatainak kezelésében tudatos szerződő/biztosított megelégedett ügyfele lesz a biztosítóknak, hiszen pontosan azt a szolgáltatást fogja kapni munkával megkeresett pénzéért, amiért fizetett.

A fenti törekvésünket kifejezi a latin mondás is: „minden hármas tökéletes, ahogy az alkusz egyensúlyt teremt ott, ahol ez eredetileg a biztosító szerződő/biztosított kapcsolatból hiányzik.

A biztosítás privát bankáraként egyedi megoldásokat alakítunk ki. Magunkat klasszikus alkuszként határozzuk meg: azon biztosítási területekre koncentrálunk elsődlegesen, ahol valóban hozzáadott értéket hozhatunk létre Ügyfeleink számára, törekedve akár a legkülönlegesebb igények kiszolgálására.

Mindezt tesszük úgy, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás Ügyfelünknek közvetlenül díjmentes.

Dignitas Biztosítási Alkusz Kft.

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dignitas Biztosítási Alkusz Kft.